Bona, 3 saptamani lucratoare/luna
PROFILES RECRUITMENT
București
2 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Angajam bona pentru familie deosebita, din Bucuresti.Varsta copil : 4 luni, fetitaLocatie : metrou Piata Muncii, sector 3Program de lucru : 3 saptamani lucratoare / luna, 9 ore / zi de Luni pana VineriOferta salariala lunara : 2200 - 2400 lei, negociabil in functie de experienta anterioara

Requirements

Candidatul ideal pentru noi este o persoana cu experienta in domeniu, responsabila, vesela, interesata de o colaborare pe termen lung.

Programari interviu telefonic de Luni pana Vineri, intre orele 10 : 00 17 : 00, sau trimite CV si te vom contacta noi. Pentru mai multe informatii si oferte de locuri de munca puteti urmari pagina noastra de Facebook.

Firma de recrutare, selectie si plasare de personal din Bucuresti, angajam pentru familii deosebite. Ne recomanda experienta de 16 ani pe piata muncii din Romania.

Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
Continuă
Formular