Casier part time - Auchan Berceni
Auchan
BUCURESTI
4 zile în urmă

Casier part time - Auchan Berceni

 • Post : Casier part time - Auchan Berceni
 • Departament : Case In Linie
 • Orașe : BUCURESTI
 • Disponibil de la : 22 aprilie 2021
 • Responsabilități

  Scanarea corecta si completa a produselor precum si incasarea contravalorii acestora prin diverse modalitati de plata, respectand procedurile specifice postului si regulile Auchan de comportament cu clientii BENEFICII : Training adaptat postuluiPosibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companieiPachet atractiv de beneficiiMediu de lucru dinamic si motivant Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.

  700 magazine si aproape 350.000 de angajati.Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numara 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.

  000 de angajati.Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine : motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul www.

  auchan.ro, sectiunea Cariera

  Profilul candidatului

  Candidatul ideal : Studii medii absolviteVei invata pas cu pas ce vei avea de facut; nu este necesara experienta intr-o functie similaraDaca esti o persoana dinamica, cu initiativa, comunicativa, cu spirit de echipa, orientata catre client si vrei sa faci parte din echipa Auchan, trimite-ne CV-ul tau!

  Raportați această lucrare
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuă", acord nevoo consimțământ de a procesa datele mele și de a-mi trimite alerte prin e-mail, așa cum este detaliat în policyApplicația de confidențialitate a lui neuvoo. Pot să-mi retrag consimțământul sau să mă dezabonez în orice moment.
  Continuă
  Formular