Rezultatele finale la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea a 2 posturi vacante de ofițer de poliție, existente la nivelul biroului C.B.R.N.e. din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, prevăzute la pozițiile 23 și 24, prin încadrare directă din sursă externă
Politia Romana
Bucureşti, Romania
16 zile în urmă

A N U N Ţ

Rezultatele finale la concursul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea a 2 posturi vacante de ofițer de poliție, existente la nivelul biroului C.

B.R.N.e. din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, prevăzute la pozițiile 23 și 24, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, după cum urmează :

 • Pentru funcția de ofițer, prevăzută la poziția 23 din cadrul biroului C.B.R.N.e.
 • RESPINS

 • Pentru funcția de ofițer, prevăzută la poziția 24 din cadrul biroului C.B.R.N.e.
 • RESPINS

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular