Asistent receptie marfa Auchan Crangasi
Auchan Romania
BUCURESTI
4 zile în urmă

Responsabilități

Asigura introducerea receptiilor de marfa in sistemul informatic si gestioneaza / arhiveaza documentele de receptie. Contribuie la buna organizare a activitatilor departamentului Receptie Marfa.

Verifica diferentele cantitative dintre avizul de insotire a marfii si comanda; in cazul eventualelor diferente solicita datele de identificare si a semnatura soferului transportator.

Asista receptionerii la efectuarea receptiei de marfa, alaturi de managerul de receptie.Detecteaza si ia masuri pentru tratarea anomaliilor la receptie cand acestea apar, anuntand superiorul direct.

Profilul candidatului

Profil : persoana activa, energica, ospitaliera, orientata spre client, spirit de echipa, promptitudine, atentie la detalii.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular