Internship - WEBECOM
WEBECOM
București, Romania
1 zi în urmă

Prin intermediul acestui internship dorim sa oferim o experienta aparte de formare si dezvoltare a abilitatilor invatate in timpul studiilor.

Oferim oportunitatea celor care aplica la acest intership de a evolua prin implicarea intr-o serie de proiecte si initiative, de a invata constant prin interactiunile cu echipa noastra de profesionisti, si de a contribui la dezvoltarea magazinelor online si a domeniului e-commerce.

Trebuie sa stii ca daca te vei implica, vei avea o energie si o atitudine pozitiva fata de colegi si clienti esti persoana potrivita pentru internship-ul nostru.

Totodata daca ai abilitatea de a lucra in echipa, dar ai si o gandire rapida si flexibila, atunci vom face tot posibilul sa te ajutam pentru a te dezvolta in continuare.

Principalele responsabilitati vor fi :

 • Crearea de newslwttere pentru clienți,
 • Promovarea companiei pe rețelele de socializare,
 • Implicarea în crearea campaniilor de marketing prin propuneri creative,
 • Contactarea clientilor si promovarea serviciilor companiei,
 • Comunicarea cu clientii, vanzarea si punerea in valoare a serviciilor oferite,
 • Capacitate de intelegere, analiza si identificare solutii pentru fiecare client.
 • Daca esti in cautarea unei provocari, trimite un CV-ul tau impreuna cu motivatia ta pentru programul de internship oferit de WEBECOM

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular