Consultant vanzari autoturisme FORD
PLUSAUTO SRL Dealer Ford
Romania
5 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Cerinte :

 • Atitudine pozitiva, constructiva, spirit de echipa;
 • Bune abilitati de ascultare si comunicare interpersonale;
 • Studii superioare;
 • Cunostinte de MS Word, Excel, Outlook si Internet Explorer;
 • Permis de conducere categoria B;
 • Descrierea jobului

  Vei crea o experienta de cumparare exceptionala clientilor FORD si iti vei putea pune amprenta personala in intelegerea nevoilor, consilierea si comunicarea cu clientii, depasindu-

  le asteptarile si facandu-i sa isi doreasca sa revina si ei si prietenii lor.

  Vei prospecta si dezvolta baza de clienti prin contacte si intalniri, prin vanzari active in conformitate cu nevoile clientilor si cu strategia FORD.

  Vei primi salariu fix si comisioane din vanzari foarte motivante intr-un mediu de lucru profesionist cu posibilitate de dezvoltare profesionala intr-o echipa tanara si dinamica.

  Vei primi training-uri profesioniste in tehnicile de vanzare, negociere, produse Ford, experiente profesioniste in conducerea autovehiculelor Ford.

  Iar ca sa descoperi experienta FORD te asteptam in oricare din showroomurile FordPLUSAUTO : sa vezi cele mai noi tehnologii pe masinile FORD si sa intrii in contact cu cei mai buni consultanti auto, viitori colegi ai tai.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular