ANUNŢ planificare probă scrisă la concursul organizat la nivelul I.G.P.R. în vederea ocupării unui număr de 3 posturi vacante de ofițer de poliție și 14 posturi vacante de agent de poliție din cadrul I.G.P.R. – structurile de operaţiuni speciale, liniile de muncă “tehnică operativă” și “supraveghere aeriană”
Politia Romana
Bucureşti, Romania
3 zile în urmă

A N U N Ţ

În atenţia candidaţilor menționați în Anexă, ale căror candidaturi au fost validate și care au fost declarați ADMIS la proba practică la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române în vederea ocupării unui număr de 3 posturi vacante de ofițer de poliție și 14 posturi vacante de agent de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statele de organizare ale Direcției Operațiuni Speciale și brigăzilor operațiuni speciale Alba-

Iulia, Bacău, București, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Pitești, Suceava și Târgu-Mureș, specialitatea operațiuni speciale , liniile de muncă tehnică operativă și supraveghere aeriană , prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Proba scrisă se va susţine în data de 17.03.2018, ora 11.00, la sediul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina din Bd.

Carol I nr. 145, municipiul Câmpina, judeţul Prahova, planificarea pe săli urmând a fi postată printr-un anunţ ulterior.

Accesul în sălile de concurs se va face în intervalul 09.00-10.15. Candidaților care nu sunt prezenți la ora 10.15 în sala de concurs, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declarați NEPREZENTAT , indiferent dacă se află sau nu în incinta instituţiei unde se susţine proba.

În cadrul probei scrise, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră (nu vor avea voie cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări şi nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare).

Nu se admit pixuri / stilouri care permit ştergerea şi rescrierea. Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular