Operator Vanzari Polivalent- Auchan Timisoara MALL
Auchan Romania
TIMISOARA
6 zile în urmă

Responsabilități

Asigura accesibilitatea produselor catre vanzare, semnalizarea produselor la raft si satisfactia clientilor respectand procedurile specifice postului si normele legale.

Satisface clientul, propunandu-i produse si preturi corespunzatoare cu asteptarile lor.Asigura scanarea corecta si completa a produselor precum si incasarea contravalorii acestora prin diverse modalitati de plata, respectand procedurile specifice postului si regulile Auchan de comportament cu clientii.

Participa la cresterea cifrei de afaceri si asigura performanta prin ascultarea, convingerea si satisfacerea exigentelor clientilor, urmand procedurile de vanzare stabilite in magazin.

Profilul candidatului

Cerinte psihologice : atent, empatic, eficient, ospitalier, comunicativ, bun organizator, interes fata de munca sa, disponibilitate fata de client si fata de angajati, capacitate de adaptare, rigurozitate, politete, spirit de observatie, activ, da dovada de spirit de echipa,.

Calificare : minim 10 clase

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular