ANUNŢ probă interviu la concursul organizat pentru ocuparea, cu personal recrutat din sursă externă, a șase posturi temporar vacante de personal contractual cu studii superioare, (consilier II) COR 242214, la Direcția Afaceri Europene, Misiuni și Relații Internaționale – Biroul Afaceri Europene
Politia Romana
Bucureşti, Romania
18 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile art. 30 din Legea nr. 53 din 24 ianuarie 2003 Republicată - Codul muncii, Hotărârii de Guvern nr.

 • 286 din 23 martie 2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, toate cu modificările şi completările ulterioare;
 • Având în vedere anunţul din data de 11.01.2018 privind concursul organizat pentru ocuparea, cu personal recrutat din sursă externă, a șase posturi temporar vacante de personal contractual cu studii superioare, (consilier II) COR 242214, la Direcția Afaceri Europene, Misiuni și Relații Internaționale Biroul Afaceri Europene, prevăzute la pozițiile 446 / b, 446 / c, 446 / d, 446 / e, 446 / f, 446 / g din statul de organizare al unității, :

  Proba interviu stabilită la acest concurs se va desfășura în data de 07.03.2018 , la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din municipiul Bucureşti, Str.

  Mihai Vodă nr. 4 6, Sectorul 5.

  Accesul în clădire se va face în baza actului de identitate, după cum urmează :

  Nr. Crt.

  NUMELE ȘI PRENUMELE CANDIDATULUI

  12 : 30

  Proba va fi susținută doar de către candidaţii care au promovat prima probă a concursului, respectiv proba practică susținută în data de 02.03.2018.

  Celelalte prevederi ale anunțului inițial rămân neschimbate.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular