ANUNT cu rezultatele finale la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea pentru ocuparea a două posturi vacante de ofițer de poliţie existente la nivelul Biroului C.B.R.N.e din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, prevăzute la poziţiile 23 şi 24, prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
10 zile în urmă

A N U N Ţ

Având în vedere proba scrisă din data de 17.03.2018 a concursului organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea a două posturi vacante de ofițer de poliţie existente la nivelul Biroului C.

B.R.N.e din cadrul Serviciului Independent pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, prevăzute la poziţiile 23 şi 24, prin modalitatea încadrării directe, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Urmare analizării contestației depuse de către domnul PURICE MARIAN - EMIL, candidat la concursul mai sus-menționat pentru ocuparea funcței de ofițer, prevăzută la poziția 24 din cadrul Biroului C.

B.R.N.e, comisia constituită în acest sens a hotărât respingerea acesteia.

Astfel, rezultatele finale ale concursului sunt următoarele :

Crt.

Numele şi prenumele candidatului

RESPINS

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular