Inginer executiv pentru fermele Rulouri de Gazon
RULOURI DE GAZON SRL
Romania
11 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Angajam inginer agricol / horticultor, cu experienta in productie in ferme, preferabil de graminee, pe post executiv. Scop : asigurarea si mentinerea calitatii si eficientizarea fermelor de productie de gazon.

Necesare permis cat. B, cu experienta in condus, fara cazier.

Cautam o persoana organizata, matura, responsabila, bun cunoscator al utilajelor agricole, conducator de echipe, capabil de colaborare pe termen lung in acelasi post si de deplasari, cu capacitatea de a lucra in echipa de productie, cu pasiune pentru productia de gazon si cu dorinta de a-

si dezvolta cariera si cunostintele, evoluand profesional.

Descrierea jobului

Va face deplasari la toate cele 5 ferme de productie din tara, vizitand una pe zi, saptamanal, de luni pana vineri, pentru determinarea problemelor, solutiilor si implementarea masurilor practice, sub coordonarea directorului sef de productie al firmei, redactand raport scris zilnic.

Va mentine inventarele, va sesiza problemele, va propune solutii si va tine raportul-jurnal de activitate. Fermele sunt la Bucuresti, Constanta, Craiova (deplasari cu masina), Timisoara si Iasi (deplasari cu avionul si masina, local).

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular