Medici pt Franta
ROMEDIC
Bucuresti, Romania
1 zi în urmă
source : ROMEDIC

Cautam medici pt preluari de cesiuni in Franta, venituri de peste 150 mii euro / an. Ne adresam mai ales medicilor de familie / generalisti, dentisti, dermatologi, ginecologi, orl, medicina de laborator, reumatologie, oftalmologie, medicina de recuperare, neonatologie, cardiologie, ati, radiologie, dar si alte specialitati medicale.

Dorim seriozitate, oferim CURSURI GRATUITE de lb franceza. Ne ocupam de tdiligentele pt obtinerea documentelor necesare, si de insotirea candidatilor in Franta.

Nu precepem comision de la medicul roman, ci doar de la clientul francez.Cesionariel se face cu creditare de catre bancile franceze, fara a fi necesar aportul personal.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular