ECONOMIST / CONTABIL
CDI ACCOUNTING SRL
Romania
14 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Persoana ce detine cunostinte in domeniul reglementarilor contabile si fiscale, care urmareste perfectionarea si acumularea de experienta in ceea ce priveste profesia contabila.

Aspirant pentru calitatea de expert contabil sau consultant fiscal. Punem mare accent pe calitatea personala si pe dorinta de perfectionare.

Descrierea jobului

Persoana angajata va primi un numar de societati pentru efectuarea evidentei contabile, misiune pe care o va realiza fiind permanent indrumata si sustinuta de expertii contabili din cadrul societatii.

Va beneficia in permanenta de experienta acumulata in firma in ceea ce priveste reglementarile contabile, interpretarile fiscale , modul de calcul si de declarare a impozitelor si taxelor .

Dupa parcurgerea acestei etape, in functie de aptitudinile si competentele pe care le va dobandi aceasta poate promova in functii care ii pot pune in valoare calitatile.

Desi acest job este destinat in principal persoanelor care isi doresc perfectionarea in domeniu, prin complexitatea foarte mare a spetelor este o provocare si pentru cei care considera ca stapanesc foarte bine domeniul financiar contabil.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular