Referinta: concurs din 03.11.2018. Anunt referitor la data, ora si locul desfasurarii probei practice la concursul organizat pentru ocuparea a 10 posturi vacante de ofițer de poliție, existente în statele de organizare ale brigăzilor operațiuni speciale București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Oradea și Timișoara, specialitatea ,,operațiuni speciale”, linia de muncă ,,exploatare tehnică”, prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
6 zile în urmă

A N U N Ţ

În atenția candidaților înscriși la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea ocupării a 10 posturi vacante de ofițer de poliție, existente în statele de organizare ale brigăzilor operațiuni speciale București, Cluj-

 • Napoca, Constanța, Ploiești, Oradea și Timișoara, specialitatea ,,operațiuni speciale , linia de muncă ,,exploatare tehnică , prin modalitatea încadrării directe;
 • Proba practică pentru evaluarea competențelor lingvistice pentru limbile străine romanes, maghiară, spaniolă, rusă și germană, se va desfăşura în data de 24.

  10.2018, începând cu ora 10 : 00 , la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române, din Municipiul Bucureşti, Șoseaua Ştefan cel Mare nr. 13- 15, Sector 2.

  Accesul candidaţilor în clădire se va realiza din Șoseaua Ştefan cel Mare nr. 13-15, între orele 09 : 00 09 : 50, pe baza unui document de identitate (C.

  I. / paşaport / permis de conducere) valabil, cu mențiunea că după această oră candidaților nu li se va mai permite accesul în sală, indiferent dacă se află sau nu în incinta unității unde se organizează proba practică a concursului, astfel încât vor fi declaraţi neprezentat şi vor fi eliminaţi din concurs.

  Totodată, facem precizarea că accesul candidaţilor în sala în care se va susţine proba practică se va realiza doar cu actul de identitate şi pix de culoare albastră ( candidații nu vor avea voie cu materiale bibliografice de orice fel, dicționare, notițe, însemnări și nici cu mijloace de comunicare ).

  Fraudele, precum și tentativa de săvârșire a acestora se sancționează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

  Rezultatele la proba practică vor fi comunicate printr-un anunț postat pe pagina de Internet a Poliției Române, www.politiaromana.

  ro, Secțiunea carieră Posturi scoase la concurs (adresa http : / / www.politiaromana.ro / ro / cariera / posturi-scoase-la-

  concurs), precum și prin afișare la avizierul unității organizatoare.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular