Inginer tehnico-comercial
Chorus
Slatina, Romania
8 zile în urmă

Descriere :

Asigura suportul tehnic si ofera solutii. Mentine si dezvolta relatiile cu clientii din portofoliu. Activeaza noi clienti, proiecte pe ruta alocata.

Negociaza contractele cu clientii din portofoliu. Realizeaza obiectivele propuse. Efectueaza studii de piata privind potentialii clienti si concurenta.

Alte responsabilitati conform fisei post.

Cerinte :

Studii de specialitate Profil Electric. Specializari : Inginerie Electrica, Actionari Electrice, Electrotehnica, Electromecanica, Energetica, Automatica.

Dorinta de a-si construi o cariera pe termen lung in companie. Persoana dinamica, sociabila, comunicativa, spirit de echipa.

Abilitati de negociere, tehnice, bun organizator. Constituie un avantaj experienta de vanzari material electric. Permis auto de minim 2 ani.

Oferta (bonusuri, beneficii) :

Pachet salarial foarte atractiv. Masina si telefon mobil de serviciu. Mediu profesional competitiv. Oportunitate de dezvoltare profesionala si personala.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular