Achizitor articole de gatit
Auchan Romania
BUCURESTI
6 zile în urmă

Responsabilități

Initiaza si intretine relatia cu furnizoriiNegociaza conditiile comerciale si preturile de achizitieConstruieste sortimentul in functie de arborele de nevoi, in functie de deciziile strategice interne si de tendintele din piataRealizeaza operatiuni comercialeColaboreaza cu diverse departamente interne si cu magazinele.

Profilul candidatului

Studii superioare absolviteMinim 2 ani experienta in domeniul achizitiilorCunostinte avansate pachet MC Office (Excel, Power Point, Word)Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat (franceza reprezinta un avantaj)Cunostinte generale despre piata de retail si despre constructia sortimentalaPuternice abilitati de negociere, gandire strategica, deschidere, gestiune a complexitatii, integritate, orientare spre performantaExcelente abilitati de comunicare si lucru in echipa.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular