Expert Financiar Bancar
BCR
București, Romania
5 zile în urmă

Descriere

Titlu postExpert Financiar BancarLocaţieBucurestiNume organizaţieCentrala DOCCM Bir. Raportare si ControlDescriere departament

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.

Descriere scurtă

Rolul Expertului Financiar Bancar este acela de a realiza activitati de analiza si raportare privind monitorizarea portofoliului de credite corporate si aferente activitatilor specifice Fondurilor de Garantare, precum si activitati de administrare si monitorizare a creditelor sindicalizate.

Descriere detaliată

Responsabilitatile Expertului Financiar Bancar :

 • Intocmeste rapoarte periodice si la cerere catre institutii financiare partenere;
 • Initiaza reglementari / instructiuni interne in concordanta cu necesitatile Biroului si revizuieste reglementarile emise de catre alte entitati, care au impact asupra activitatii Biroului;
 • Actualizeaza periodic portofoliul de clienti administrat si monitorizat in cadrul directiei;
 • Asigura indeplinirea sarcinilor privind activitatile de administrare si monitorizare a creditelor sindicalizate, in care banca are rol de Facility si Security Agent
 • Gestioneaza relatia cu entitatile de business pentru a intelege si sprijini in mod proactiv nevoile tehnologice ale acestora si ofera suport tehnic specializat pentru toate functiile business definite in aplicatie;
 • Transpune cerintele venite de la business referitoare la definirea, implementarea, testarea si monitorizarea strategiilor de recuperare pentru clientii corporate si micro in specificatii tehnicepentru sistemul de monitorizari ale recuperarii;
 • Pornind de la fluxurile proceselor din zona de operatiunisi in urma exceptiilor constatate, face propuneri de imbunatatire a procedurilor de lucru in aceasta arie.
 • Profilul candidatului :

 • Studii superioare economice sau tehnice;
 • Vechime de minim 3 ani intr-o institutie bancara intr-o pozitie similara;
 • Cunoasterea reglementarilor bancare specifice
 • Cunostinte legate de analiza de portofoliu si monitorizare
 • Cunoasterea produselor bancare si a modului de functionare a acestora
 • Limba engleza la nivel avansat
 • Cunostinte MS Office la nivel avansat
 • Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular