Dispecer Transport
SC CARRION EXPEDITION SRL
București
7 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

Carrion Expedition dorește să angajeze un Dispecer Transport pentru sediul său din Bucuresti. Responsabilități : - să realizeze urmărirea încărcărilor și descărcărilor,-

să controleze timpii de conducere și de odihnă ai șoferilor,- să răspundă și să găsească soluții pentru orice incident comunicat de către șoferi,-

să efectueze înregistrarea în sistemul informatic a tuturor informațiilor care au legătură cu responsabilitățile anterioare.

Beneficii Oferite : - Se oferă loc de muncă stabil într-o firmă care este lider în sectorul său de activitate și care se află în plin proces de creștere și extindere.

Requirements

Cerințe minime : - Experiența nu este necesară. Formare la locul de muncă pe cheltuiala firmei.- Cunoștințe de operare PC.

 • Disponibilitate orară.- Domiciliul în zonă. Cerințe suplimentare : - Constituie un avantaj cunoașterea rutelor, a timpilor de conducere și de odihnă etc.
 • Constituie un avantaj experiența și / sau cunoștințele despre sectorul transporturilor.- Bune cunoștințe de limba spaniolă.
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular