Chelner chelnerita
Majestic Hotel
Bucharest
2 zile în urmă

Hotelul nostru de prestigiu caută să angajeze un Ospătar sau Ospătar calificat pentru a lua comenzi și a livra alimente și băuturi clienților noștri.

responsabilităţi

Salutați și direcționați clienții la mesele lor.Prezentați meniul și furnizați informații detaliate la solicitare.Pregătește tabele prin crearea de lenjerie, argintărie și ochelari.

Informați clienții despre masa specială a zilei din meniu.Oferiți recomandări de meniu la cerere.Vindem produse suplimentare când este cazul.

Luați comenzi corecte pentru alimente și băuturi, utilizând un software POS de comandă, comenzi sau memorare.Verificați codurile de identificare ale clienților pentru a vă asigura că îndeplinesc cerințele minime de vârstă pentru consumul de băuturi alcoolice.

Comunicați detaliile comenzii către personalul bucătăriei.Serviți comenzi pentru alimente și băuturiVerificați feluri de mâncare și bucătărie pentru curățenie și prezentare și raportați orice problemeAranjați setările mesei și păstrați o zonă de mese curatăFurnizați cecuri și colectați facturileÎndepărtați plăcile murdare, ochelarii și argintul în bucătărie pentru curățareFaceți cunoștință cu personalul din cadrul restaurantului pentru a revizui specialitățile zilnice, modificările din meniu și specificațiile de servicii pentru rezervări (de exemplu, petreceri)Urmăriți toate reglementările relevante ale departamentului de sănătateOferiți clienților servicii excelente pentru clienți

Cerințe și aptitudini

Experiență dovedită de muncă ca și ospătar sau servitoare.Experiență cu sistemul de informații de numerar și de comandă (de exemplu, Revel POS sau Toast POS).

Atentie si rabdare cu clientii.Abilități excelente de prezentareCompetențe puternice de organizare și multitasking, cu abilitatea de a se descurca bine într-

un mediu în ritm rapid.Ascultare activă și abilități de comunicare eficiente.Spirit de echipă bun.Flexibilitatea de a lucra.

Candidatul interesat trebuie să trimită CV-ul pentru CV

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular