Inginer Calitate
Integra HR
Cluj Napoca ,Romania
42 zile în urmă
source : wowjob

Responsabilităţi :

Supravegherea proceselor de fabricaţie şi efectuarea controlului preventiv în vederea depistării defectelor şi menţinerii sub control a procentului de produse cu neconformităţi.

Verificarea, prin selecţie, a calităţii produselor dpdv tehnic, estetic, dimensional, cantitativ, în diferitele faze de execuţie, conform specificaţiilor de pe documentaţia tehnică.

Identificarea deficienţelor de calitate şi adoptarea măsurilor de remediere a acestora.

Întocmirea rapoartelor de calitate şi a documentelor de control privind produsele livrate.

 • Instruirea personalului cu privire la sistemul de calitate şi la procedurile interne : controlul docmentelor, controlul înregistrărilor;
 • controlul produsului neconform, acţiuni corective şi preventive ş.a. Sesizează departmentele cu privire la problemele de calittae din fiecare secţie.

  Monitorizarea respectării prevederilor standardelor, în scopul îmbunătăţirii calităţii produselor şi a proceselor de producţie.

  Clientul nostru este o companie ce produce sisteme complet integrate de manipulare a materialelor, specializate în ambalare de capăt de linie şi sisteme de paletizare, care oferă un pachet complet de servicii : consultanţă, design, producţie, asamblare, livrare, instalare, punere în funcţiune.

  CERINTE

  Studii superioare tehnice

  Experienţă pe un post similar : minim 5 ani

  Cunoştinţe de bază : Sistem QM (Quality Mangement System)

  Cunoaşterea tehnicilor şi a metodelor de măsurare şi control specifice producţiei de confecţii metalice

  Cunoaşterea limbii engleze (nivel avansat)

  Cunoştinţe PC : Microsoft Office (avansat)

  Competenţe : comunicare, prelucrarea informaţiei, adoptarea deciziilor, iniţiativă şi creativitate, gândire critică, managementul proceselor de producţie, rezolvarea de probleme.

  OBSERVATII

  Dacă eşti interesat / ă de acest post şi îndeplineşti criteriile de eligibilitate, te rugăm să ne trimiti CV-ul tău pe adresa de e-

  mail specificând şi poziţia pentru care aplici.

  Ne rezervăm dreptul de a contacta doar aplicanţii care îndeplinesc criteriile de selecţie esenţiale, prezentate anterior.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular