ANUNT privind rezultatul contestaţiilor la concursul organizat de IGPR pentru ocuparea unui număr de 6 posturi vacante de ofiţer de poliţie şi 3 posturi vacante de agent de poliţie, pe linie de resurse umane existente la nivelul DMRU, IPJ Gl, IPJ Hr, IPJ Il, IPJ Ms si CFPP Slatina
Politia Romana
Bucureşti, Romania
55 zile în urmă

A N U N Ţ

 • În conformitate cu prevederile Legii nr. 360 / 2002 privind Statutul poliţistului, ale Ordinului M.A.I. nr. 140 / 2009 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale MAI, ambele cu modificările şi completările ulterioare;
 • Cu data prezentului anunț, se aduce la cunoștința candidaților care au formulat contestații la proba scrisă, la concursul pentru ocuparea unui număr de 6 posturi vacante de ofiţer de poliţie şi 3 posturi vacante de agent de poliţie, pe linie de resurse umane existente la nivelul Direcţiei Management Resurse Umane, al inspectoratelor de poliţie judeţene Galaţi, Harghita, Ialomiţa, Mureş şi al Centrului de formare şi perfecţionare a poliţiştilor Nicolae Golescu Slatina, prevăzute la poziţiile 171 / A, 47, 41, 42 43 / A, 34, 33, 34 şi respectiv 76 în statele de organizare al unităţilor menţionate, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, rezultatul acestora, după cum urmează :

 • Contestația domnului Nistor Adrian se respinge ca neîntemeiată .
 • 2. Contestația doamnei Radu Gabriela-Elena se respinge ca neîntemeiată.

  3. Contestația doamnei Cristea Laura-Roxana se respinge ca neîntemeiată .

  4. Contestația doamnei Goge Andra Maria se respinge ca neîntemeiată .

  5. Contestația domnului Pascu Stelian Daniel se respinge ca neîntemeiată.

  Rezultatul contestațiilor va fi comunicat comisiei de concurs în vederea publicării anunțului cu rezultatele finale la concursul de încadrare directă.

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular