Asistent Medical Debutant REGINA MARIA
Regina Maria
Romania
8 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Esti asistent medical fara experienta? Ai studiile finalizate, atestatul valabil si vrei sa lucrezi intr-una dintre locatiile REGINA MARIA din Bucuresti?

Descrierea jobului

Academia de Asistenti Medicali REGINA MARIA si-a redeschis portile pentru al treilea an consecutiv!

Esti asistent medical fara experienta? Ai studiile finalizate, atestatul valabil si vrei sa lucrezi intr-una dintre locatiile REGINA MARIA din Bucuresti?

Daca da, atunci esti eligibil / a pentru a intra in programul Academia de Asistenti REGINA MARIA. La finalul programului, vei fi un asistent medical autonom, angajat REGINA MARIA.

Academia se concentreaza pe invatarea conceptelor teoretice esentiale, pe aplicarea acestora in practica, dar si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare cu pacientii, toate fiind necesare oricarui asistent debutant.

Asadar, pe perioada Academiei, care dureaza aproximativ 2 luni, fiecare asistent are oportunitatea de a lucra in cadrul retelei (in spital / policlinica / punct de recoltare / Divizia de Medicina Muncii / Imagistica), in functie de rezultatele obtinute in timpul Academiei si de feedbackul trainerilor.

Inscrie-te! Testeaza-te! Angajeaza-te!

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular