Partener Servicii Clienti - perioada determinata
BCR
București, Romania
15 zile în urmă

Descriere

Titlu postPartener Servicii Clienti - perioada determinataLocaţieSibiuNume organizaţieZona Retail 09 Grup Retail 13 Unitate Retail AmbientDescriere departamentBCR, o super echipa In echipa BCR, oportunitatile profesionaledisponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostruextensiv de produse si servicii.

Suntem scoala de banking pentrutinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase siinovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

BancaComerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai importantgrup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala(retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete decapital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului,pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), bancanr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.

1 pe segmentele de economisireşi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar dinRomânia, după gradul de încredere al clienţilor şi dupănumărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care facbanking.

Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor careviseaza la o cariera in banking.Descriere scurtăEchipa noastra cauta un coleg cu spirit de initiativa, comunicativ siorientat catre clienti.

Daca esti o persoana energica, motivata si cubune abilitati de relationare, te asteptam alaturi de noi! Rolul tau vafi acela de a promova si de a vinde produsele si serviciile non-

 • creditale bancii si subsidiarelor, pentru clientii bancii.Descriere detaliatăVei efectua tranzactii cash / non-cash pentru clientii bancii;
 • Veiasigura promovarea produselor bancare disponibile clientilor existentisi potentiali; Vei identifica nevoile clientilor si oportunitatile devanzare ale produselor si serviciilor oferite de banca si subsidiarelebancii;
 • Vei asigura intretinerea echipamentelor din zona de self-service.Cerinţe postStudii superioare de lunga durata : economice sau juridice / tehnice sicurs de specializare in domeniul bancar sau alte domenii ce implicarelationare cu clientii Studii superioare de scurta durata : economiceStudii medii : economice ;
 • Limba engleza la nivel mediu.Detalii suplimentareAlege sa ne cunoastem si sa faci parte din echipa noastra!Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.

  bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RONr. de deplasăriA. Fără deplasareLucru la domiciliu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular