Asistent -wedding design/consilier vanzari
BRIDAL FLOWERS SRL
Romania
32 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Caut o persoana dinamica , cu simt estetic dezvoltat, abilitati de vanzare, organizare si planificare, interesata in a-si dezvolta o cariera in domeniu seviciilor dedicate nuntilor.

Experienta nu este obligatorie , in schimb sunt obligatorii entuziasmul, seriozitatea si responsabilitatea.

Descrierea jobului

Job-ul are doua componente , promovarea si vanzarea produselor si serviciilor oferite de companie, precum si pregatirea acestora, inclusiv realizarea de decoratiuni sub indrumarea unui designer.

Lucram cu dantele si materiale fine , in cel mai spatios salon de rochii de mireasa din iasi, si in atelier unde se creeaza aranjamente florale deosebite precum si alte elemente de decor , pe care le transportam si le montam in locatiile evenimentelor.

Este un job cu perspective , intr-un mediu extrem de frumos, in care se beneficiaza de training continuu alaturi de un designer consacrat.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular