Inginer (Field) ID: 680983
Telekom Romania Communications S.A.
Romania
10 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Suntem in cautarea unui coleg dornic sa faca parte din echipa noastra de field, care sa aiba studii superioare tehnice, cursuri de specializare (reprezinta un avantaj), experienta in domeniul telecomunicatiilor, preferabil în sfera echipamentelor instalate la sediul clientului si cu carnet de conducere (fara incidente).

Descrierea jobului

Viitorul nostru coleg va efectua activităţile tehnice de instalare şi întreţinere pentru clienţi business , în vederea asigurării infrastructurii tehnice, indispensabilă pentru furnizarea unor servicii de calitate, contribuind astfel la îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor prin reducerea timpului de aşteptare pentru instalarea serviciilor şi a duratei deranjamentelor tehnice.

Totodata, configureaza, instaleaza şi pune în funcţiune la locaţia clientului toate echipamentele necesare (VPN, Mnet, IPFix, IP Transit, Clear Channel, L2 Connect, DSL, FTTX, ISDN, PABX, circuite închiriate, reţele de interior, etc.

efectueaza activităţi de service post-vânzare, intreţinere preventivă la locatia clientului si intretinerea corectiva a echipamentelor (VPN, Mnet, IPFix, IP Transit, Clear Channel, L2 Connect, DSL, FTTX, ISDN, PABX, MG, circuite închiriate, reţele de interior, etc.

utilizând dispozitive electronice de testare, măsurare şi monitorizare pentru a identifica problema, a evalua cauza, a izola şi restabili deranjamentul.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular