Arhitect/Inginer proiectare
Hidrostyle
București
2 zile în urmă
source : Infomunca

Job details - București

Job description - București

HIDROSTYLE este o companie cu experienta in piata proiectelor de nisa pentru zona de Wellness si SPA.Compania ofera tot ceea ce este nevoie pe partea de constructii si consultanta centre SPA atat pentru zona de uz privat cat si pentru cea de uz comercial.

Totodata suntem importatori exclusivi pentru brand Caldera Spas, una dintre cele mai mari companii americane ce produce cazi cu hidromasaj de exterior.

 • Atributiile principale ale jobului : - Invata procesul de constructie, montaj si functionare al produselor si cauta noutati in domeniu;
 • Masuratori si discutii in santier;- Proiecteaza si intocmeste oferte;- Coordoneaza proiectele;- Consiliere clienti si prospecti.
 • Oferta : - laptop;- telefon;- masina la nevoie;- training in strainatate- salariul se discuta in cadrul interviului;- posibilitate comision proiecte.

  Requirements

  Cerinte job : Notiuni legate de costuri si bugetari. Noutiuni legate de constructii si / sau instalatii. Autocad 2D (3D), 3 D Max, Pro 100, Arhicad, engleza, carnet categ.

  B. Facultatea de arhitectura sau constructii constituie un avantaj.Cautam persoana comunicativa, ordonata si muncitore, Prioritate vor avea CV-

  urile insotite de fotografie

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular