Anunt privind evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la nivelul IGPR pentru ocuparea unor posturi de personal contractual
Politia Romana
Bucureşti, Romania
18 zile în urmă

A N U N Ţ

În atenția candidaților înscriși la concursurile organizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române pentru ocuparea unor posturi de personal contractual în următoarele specialităţi : arme, explozivi şi substanţe periculoase , relaţii internaţionale , criminalistică , cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative , logistică .

Vă aducem la cunoștință faptul că următorii candidați, menţionaţi în ANEXĂ, înscriși la concursurile precizate mai sus, sunt programați să susțină evaluarea psihologică în data de 07.

02.2018, la sediul IGPR din şoseaua Ştefan ce Mare nr. 15, sector 2.

Candidaţii se vor prezenta conform planificării, respectiv la ora 8 : 30 și vor avea asupra lor actul de identitate şi pix de culoare albastră .

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular