Operator relocare Arad
S.C. ADECCO RESURSE UMANE SRL
Romania
6 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Descrierea jobului

Sunteti in cautarea unui loc de munca?

ADECCO, lider national si mondial in domeniul resurselor umane, cauta pentru clientul sau specializat in productia placute electronice.

Se ofera :

 • Salariu competitiv
 • Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Prima de prezenta 160 ron BRUT;
 • Prima de productivitate 70-110 ron BRUT;
 • Orele suplimentare sunt platite cu 200%;
 • Cazare asigurata + o masa calda;
 • Transport decontat de la domiciliu pana in Arad;
 • Pentru angajare, sunati la 0731497656 (Luni-Vineri, 9 : 00 17 : 30). Puteti sa ne contactati si prin apel gratuit la Linia Verde 0800.

  800.408, program de lucru Luni-Vineri, orele 8 : 00 20 : 00.

  Candidatii care corespund profilului vor fi contactati in cel mai scurt timp posibil. Toate candidaturile sunt confidentiale.

  https : / / www.facebook.com / AdeccoRomania /

  Adecco Resurse Umane, filiala a Adecco Group (principalul furnizor mondial de solutii de resurse umane), este cea mai mare companie in domeniul HR din Romania, precum si al 10lea angajator la nivel national.

  Pentru mai multe oportunitati de angajare, va rugam vizitati website-ul si inregistrati-va cv-ul in baza de date pentru a fi elegibil pentru actuale sau viitoare posturi deschise.

  Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia adecco.

  com sau adecco.ro , prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul grupului Adecco.

  Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in companiile din cadrul grupului Adecco sau in cadrul altor entitati, realizarea unor rapoarte statistice asupra fortei de munca, participarea dvs.

  la diverse cursuri de formare profesionala, furnizarea de diverse servicii, datele putand fi comunicate clientilor si furnizorilor nostri, numai pentru scopurile mai sus mentionate, precum si autoritatilor publice, in baza unor solicitari legale.

  Grupul Adecco a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs.

  personale, care vor fi stocate timp de 10 ani. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs.

  personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora.

  De asemenea, aveti dreptul de a va pune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra : nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-

  mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale.

  ADECCO RESURSE UMANE SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr. 15866 / 2010. ADECCO ROMANIA SRL este inregistrata ca operator de date personale sub nr.

  15862 / 2010. Pentru orice sesizare cu privire la prelucrarea datelor personale de catre companiile din grupul Adecco, va rugam sa va adresati ofiterilor nostri de protectie a datelor personale la dataprotection.romania at adecco.com.

  S.C. ADECCO RESURSE UMANE SRL 17 anunțuri active

 • Entry-Level (
 • Mid-Level (2-5 ani)
 • Productie
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular