Manager Relatii Cienti Microintreprinderi - Full Time - Perioada nedeterminata
BCR
București, Romania
31 zile în urmă

Descriere

Titlu postManager Relatii Cienti Microintreprinderi - Full Time - Perioada nedeterminataLocaţieTargovisteNume organizaţieZona Retail 05 Grup Retail 55 (Dambovita -

HUB)Descriere departamentBCR, o super echipa In echipa BCR, oportunitatile profesionaledisponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostruextensiv de produse si servicii.

Suntem scoala de banking pentrutinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase siinovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

BancaComerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai importantgrup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala(retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete decapital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului,pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), bancanr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.

1 pe segmentele de economisireşi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar dinRomânia, după gradul de încredere al clienţilor şi dupănumărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care facbanking.

Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor careviseaza la o cariera in banking.Descriere scurtăEsti o persoana cu initiativa?

Dinamica? Iti place sa fii parte indezvoltarea unui business ? Daca raspunsul este DA, te asteptam inechipa noastra. Avem nevoie de tine! Rolul tau se regaseste inpromovarea si vanzarea produselor si serviciilor bancare, catre clientipersoane fizice autorizate si microintreprinderi.

 • Descriere detaliatăVei oferi suport clientilor existenti si potentiali, clientimicrointreprinderi si persoane fizice autorizate;
 • Administrareaeficienta a portofoliului de clienti alocati; Identificarea cerintelorclientilor si cresterea oportunitatilor de vanzare;
 • Atragerea sipastrarea clientilor prin promovarea si vanzarea produselor siserviciilor adecvate profilului lor; Colaborarea activa cu echipa pentruindeplinirea obiectivelor individuale si de echipa.

  Cerinţe postStudii superioare economice sau juridice / tehnice si cursuri despecializare in domeniul bancar; Vechime in specialitate : 1 an ininstitutii financiar-

  bancare; Limba engleza : nivel avansat.Detalii suplimentareCa membru al echipei BCR, iti oferim oportunitatea de a te devoltaintr-

  una din cele mai importante institutii bancare din Europa Centralasi de Est- Grupul Erste si cea mai mare banca comerciala de pe piatalocala.

  De asemenea, vei avea acces la un portofoliu diversificat declienti, ceea ce ofera personalizarea relatiei bancare si crestereavanzarilor.

  Asteptam sa ne cunoastem, alege sa faci parte din echipaBCR!Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.

  bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RONr. de deplasăriB. Mai putin de 30% din programul de lucruLucru la domiciliu

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular