Analist Controlling
BCR
București, Romania
28 zile în urmă

Descriere

Titlu postAnalist ControllingLocaţieBucurestiNume organizaţieEchipa Proiecte IT si OperatiuniDescriere departament

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este cel mai valoros grup financiar din Romania dupa numarul de clienti si increderea pe care acestia ne-o acorda. Varietatea produselor si a serviciilor oferite de catre BCR clientilor sai, se reflecta in diversitatea si complexitatea oportunitatilor de cariera pe care le poti regasi aici.

In industria financiara din Romania, BCR creeaza si promoveaza standarde in ariile de expertiza bancara si, in acelasi timp, este o scoala de banking pentru tinere talente.

Banca Comerciala Romana (BCR), member of Erste Group, is the largest financial group in Romania. It covers universal bank operations (retail, corporate & investment banking, treasury and capital markets), as well as leasing companies, private pension plans, savings and home-

financing institutions. Judging by the number of clients and by the trust bestowed by customers, BCR is the most valuable financial group in Romania.

The variety of products and services offered to clients is represented by the diversity and complexity of career opportunities that can be found within the company.

For the Romanian financial industry, BCR is a pillar, for it establishes and promotes the standards of the banking and finance areas of expertise.

Moreover, BCR is a school of banking for young talents.

Descriere scurtă

In acest rol vei asigura activitatile de Costs Controlling din cadrul Bancii, respectiv planificarea, analiza si raportarea pentru proiecte, investitii si amortizare precum si alte activitati privind raportari interne si catre Group

Descriere detaliată

Responasbilitatile tale vor include :

 • Asigurarea planificarii, analiza si raportarea pentru proiecte, investitii, amortizare si imputed interest (cost de oportunitate).
 • Asigurarea de suport pentru calcularea business case-urilor (impreuna cu Echipa Controlling Linii de Afaceri si cu managerii de proiect sau cu alte entitati solicitante).
 • Asigurarea de raportari privind bugetele de proiecte, investitii si amortizare pentru Directia Change & Program Management, conducerea Bancii si pentru Holding.
 • Asigurarea fluxurilor legate de modulul SAP PS - mentenanta, training, prezentari, imbunatatire procese.
 • Asigurarea de suport responsabililor de buget de investitii (planificare, monitorizare, analiza).
 • Elaborarea metodologiei de cost controlling privind investitiile, amortizarea si proiectele.
 • Asigurarea unui raspuns la cererile ad-hoc din alte entitati ale Bancii si subsidiare pe partea de investitii si costuri aferente, amortizare, proiecte.
 • Oferirea de suport in avizarea Notelor cu impact financiar (partea de costuri si investitii) pentru Managementul Bancii conform procedurilor stabilite
 • Cerinţe post

  Pentru a performa in acest rol ai nevoie de :

  ˇ Studii superioare finalizate

  ˇ Experienta aria controlling

  ˇ Bune abilitati de lucru cu date, experienta cu business case-uri

  ˇ Microsoft Office : Excel, Access; SAP

  ˇ Cunostinte Contabilitate (RAS, IFRS)

  Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular