DIRECTOR PRODUCTIE la tipografie in Vitan
WELLPRINT SRL
Romania
8 zile în urmă
source : EJOBS GROUP

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana onesta care sa aibe experienta in domeniul poligrafic.

Cel mai mult ne intereseaza atitudinea adica sa aibe o personalitate axata pe interesele clientului, ACESTA SA OBTINA LA TIMP TIPARITURILE SI SA FIE FOARTE MULTUMIT DE INTREAGA EXPERIENTA.

Descrierea jobului

Structura noastra de conducere este bazata pe un director executiv ( inginer poligraf- chimist ) la varf si sub el sunt 3 directori de productie.

Directorilor de productie li se impart in 3 parti egale clientii tipografiei. Fiecare director de productie insoteste punga de comanda afererenta lucrarii clientului sau si verifica implinirea proceselor specifice departamentelor prin care trece orice comanda pe traseul Calculatie Pret -

Lansare Comanda - DTP - Imprimare - Legatorie - CTC - Facturare - Expeditie.

Nu disperati . Daca sunteti o persoana logica si ati lucrat in alte domenii de productie va putem ajuta sa acumulati rapid informatiile necesare pentru ca dvs sa deveniti directorul de productie de care clientii nostri au nevoie

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular