Coordonator Comunicare
BCR
București, Romania
20 zile în urmă

Descriere

Titlu postCoordonator ComunicareLocaţieCluj NapocaNume organizaţieCoordonator Comunicare - zona retail 01 - Cluj - full-timeDescriere departament

BCR, o super echipa

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii.

Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.

1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking.

Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Descriere scurtă

Esti o persoana energica, motivata si cu bune abilitati de organizare si relationare?

Iti place sa lucrezi in echipa si sa ai contact direct cu clientii externi?

Doresti sa iti pui in practica abilitatile de prezentare si negociere?

Daca raspunsul tau este DA, echipa noastra are nevoie de tine!

Rolul tau consta in a a sigura promovarea si gestionarea imaginii publice a BCR, prin a oferi sprijin in implementarea programelor de educatie financiara in aria arondata, urmarind prevenirea si reducerea riscurilor reputationale, consolidarea reputatiei BCR de lider al pietii bancare, precum si cresterea performantei in relatia cu grupurile externe interesate la nivel local.

Ce vei face :

 • vei colabora cu echipele locale retail si corporate pentru identificarea nevoilor si oportunitatilor de interactiune cu stakeholderii locali pentru a crea o reputatie buna pentru BCR.
 • vei propune si implementa evenimente si parteneriate la nivel local relevante pentru BCR.
 • vei construi o retea de contacte locale in media si lideri de opinie pentru a transmite informatii si a colecta reactii despre BCR.
 • vei coordona si asigura implementarea activitatilor de educatie financiara la nivel local pentru toate categoriile de varsta si vei asigura sprijin colegilor profesori de educatie financiara;
 • vei coordona, impreuna cu echipa de coordonare din centrala, campaniile de comunicare ale bancii, la nivel local.
 • vei transmite constant feedback despre actiunile BCR si asteptarile clientilor locali.
 • Ce te recomanda :

 • superioare de lunga durata : economice / politehnice / comunicare / jurnalism / media / filologie;
 • minim 2 ani evchime in specialitate;
 • cunostinte economice si financiare relevante;
 • cunoasterea obiectivelor strategice ale BCR si Erste Group, precum si ale produselor si serviciilor din portofoliul BCR;
 • cunostinte legislative privind societatile comerciale din Romania;
 • reale abilitati de comunicare si negociere.
 • Detalii suplimentare

  Pentru a aplica, acceseaza urmatorul link : https : / / recrutare.bcr.ro / OA HTML / IrcVisitor.jsp?L RO

  Nr. de deplasăriLucru la domiciliu

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular