Asistent vanzari stand fotografie
Daescu Claudiu Adrian PFA
BUCURESTI, Romania
37 zile în urmă
source : BuzzJob

Fotograf specializat in tiparituri instant (magneti personalizati, fotografii pe hartie, brelocuri, rame foto, tablouri).

In secundar efectuez sedinte foto tematice, particip la evenimente in interior si exterior (ca fotograf principal).

Descrierea job-ului / Responsabilități :

 • Nu sunt necesare studii sau abilitati speciale de fotografie, sarcinile principale fiind : oferirea de asistenta clientilor in probarea / alegerea produselor;
 • executarea, ambalarea si vanzarea produselor. Salariu 2.000 lei / luna + prime periodice, ajustabile si cu alte bonusuri.

  Data inceput : 1 iunie. Zona : Berceni (sector 4). Program (iunie - august) : luni si miercuri intre 17-21, joi si vineri intre 10-

  13 si 17-21; sambata si duminica intre 10-22. In perioada septembrie-noiembrie programul va fi scurtat (in cursul saptamanii se va lucra in intervalul 15-

  20, iar sambata si duminica intre 10-20). Ocazional, se pot primi in plus zile sau intervale libere, in functie de conditiile meteorologice.

  Detalii complete despre conditiile de munca si specificul acivitatii se furnizeaza la numarul de telefon 0763.212.302 (inclusiv Whatsapp).

  Profilul candidatului :

  Persoana activa, capabila sa indeplineasca rapid diverse sarcini. Capabila sa ofere asistenta si informatii complexe despre produse.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular