Start The Adventure with a career in travel
STA Travel
Napoca, RO
40 zile în urmă
source : Târgul de Cariere

Ai visat vreodata sa calatoresti spre destinatii exotice, sa faci cunostinta cu oameni noi si sa experimentezi culturi diferite?

Noi facem acest lucru in fiecare zi. Dar, pe langa imaginatie si vis, pasiunea noastra pentru calatorii si experiente inedite este pusa in practica in fiecare zi prin serviciile si experientele pe care le oferim clientilor nostri.

La STA Travel, suntem o echipa care ofera clientilor nostri cele mai bune pachete si servicii de calatorie, vacante, aventuri, amintiri de neuitat, experiente inedite, oriunde in lume.

Valorile dupa care ne ghidam sunt orientarea catre client, colaborare, pasiune, responsabilitate.

Recent am deschis un birou in Cluj-Napoca, si ne dorim extinderea echipei din departamentelor operational si comercial. Posturile pe care le oferim sunt de suport pentru clienti si analiza / procesare de documente, cum ar fi : bilete de avion, contracte aeriene, rambursari si plati catre clienti, asistarea diferitelor filiale internationale ale companiei sau raspuns la solicitarile clientilor, fie prin email, fie telefonic, analize de piata si de preturi.

Programul de lucru este in tura de dimineata si tura de dupa-amiaza, cu flexibilitate pentru a lucra in weekend sau sarbatori legale si compensarea acestora prin timp liber acordat in alte zile

Cerinte :

Limba engleza scris si vorbit nivel avansat

Limba germana - constituie avantaj

Operare PC MS Office, Internet

Entuziasm si atitudine pozitiva

Beneficii

Daca esti pregatit sa pornesti intr-o aventura alaturi de noi, te asteapta un salariu competitiv, reduceri de calatorie / vacante si, mai ales, un mediu de lucru plin de viata si culoare, o echipa entuziasta si primitoare.

Postul poate presupune deplasari in strainatate.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular