Consilier
Secretariatul General al Guvernului
Suceava, Romania
13 zile în urmă

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt :

 • pentru funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional debutant : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenţă socială;
 • pentru funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional superior : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul administraţie publică şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani.
 • Concursul se va organiza conform calendarului următor :

 • 27 septembrie 2018, ora 11 : 00 : proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr.

  611 / 2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

  Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Capu Câmpului, tel. / fax 0230573006, e-mail primariacapucampului yahoo.com.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular