ANUNŢ probă scrisă la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual – referent II la Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Inspectoratul General al Poliţiei Române
Politia Romana
Bucureşti, Romania
8 zile în urmă

A N U N Ţ

În conformitate cu prevederile art. 30 din Legea nr. 53 din 24 ianuarie 2003 Republicată - Codul muncii, Hotărârii de Guvern nr.

 • 286 din 23 martie 2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, toate cu modificările şi completările ulterioare;
 • Urmare anunţului din data de 10.01.2018 privind concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual referent II la Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Inspectoratul General al Poliţiei Române, cu personal recrutat din sursă externă :

  Proba scrisă se va susține în data de 02.03.2018, începând cu orele 10,00 la sediul Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din municipiul București, Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 13 - 15, sector 2.

  Candidații se vor prezenta la sediul sus menționat, la 09.00 și vor avea asupra lor actul de identitate și pix de culoare albastră.

  Proba scrisă se va susține concomitent doar de către candidații înscriși la concurs și declarați ADMIS ca urmare a selecției dosarelor de candidați.

  Celelalte prevederi ale anunțului inițial rămân neschimbate.

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular