ANUNŢ. Planificarea candidaților pentru susținerea interviului de departajare, pentru postul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul Rutier – Compartimentul Sistematizare, control tehnic, legalitatea transporturilor și suport: ofițer specialist II, poziția 150
Politia Romana
Bucureşti, Romania
8 zile în urmă

A N U N Ţ

În referire la concursul organizat la nivelul Inspectoratului General al Poliţiei Române pentru ocuparea unui număr de 7 posturi vacante de ofiţer de poliţie, pe linie de poliție rutieră, existente în statele de organizare ale Direcţiei Rutiere și ale inspectoratelor de poliţie judeţene Constanța, Galați, Hunedoara, Neamț și Prahova, prin modalitatea încadrării directe a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Vă aducem la cunoştinţă planificarea candidaților pentru susținerea interviului de departajare, pentru postul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara Serviciul Rutier Compartimentul Sistematizare, control tehnic, legalitatea transporturilor și suport : ofițer specialist II, poziția 150, astfel :

 • BĂBUȚ SORIN-LUCIAN;
 • GHIRAN IOAN-OVIDIU
 • Candidații vor susține interviul de departajare, în data de 04.04.2018 , ora 12 : 00 din tematica și bibliografia de concurs stabilită pentru proba scrisă, conform planificării de mai sus, la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române Direcția Rutieră, din B-

  dul. George Coșbuc nr.83-85, Sector 5, Bucureşti.

  Accesul candidaților se va face în intervalul orar 11.00 11.30. Candidaților nu li se va mai permite accesul după ora 11.

  30 şi vor fi declarați NEPREZENTAT .

  Atât în sala de așteptare, cât și pe parcursul desfășurării interviului, candidații vor avea asupra lor doar documentul de identitate valabil (carte de identitate, permis de conducere sau paşaport) şi pix / stilou de culoare albastră ( nu vor avea voie cu materiale bibliografice de orice fel, dicţionare, notiţe, însemnări şi nici cu orice alte mijloace de calcul sau de comunicare) .

  Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului / candidaților în cauză.

  Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular