Senior Solution Sales Consultant
Star Storage
BUCURESTI
7 zile în urmă
source : wowjob

Cloud Division

Star Storage este locul potrivit pentru tine!

Descopera de ce!

1. Lucrezi cu tehnologii de ultima generatie!

Stim cat de important este sa ai acces la tehnologii moderne care iti permit sa pui in practica cele mai inovative idei si care sa iti faciliteze cele mai bune conditii de productivitate.

2. Faci parte dintr-un succes la nivel global!

Produsele noastre software sunt apreciate la nivel global, fiind utilizate de clienti de top pe patru continente (SUA, Europa, Asia si Africa), iar tu ai oportunitatea de a contribui la acest succes.

3. Capeti experienta in proiecte de exceptie pentru clienti de top!

Ne recomanda clienti din industrii diverse, atat din Romania cat si din lumea intreaga. Ai astfel ocazia sa depasesti multiple provocari si astfel sa obti competente reale sa te dezvolti prin participarea la realizarea unor proiecte de exceptie.

4. Evoluezi profesional beneficiind de experienta acumulata in 14 ani!

Beneficiezi de cunostintele si experienta ultimilor 14 ani si ai ocazia sa-ti dezvolti abilitatile, avand acces la o baza de cunostinte si la cursuri profesionale pentru certificari de top.

5. Iti pui amprenta asupra rezultatului, iar valoarea iti este recunoscuta!

In Star Storage sprijinim ideile si initiativa personala si pretuim rezultatele. Ai astfel ocazia sa vezi cum abilitatile tale se transforma in valoare.

Cautam colegi exceptionali!

Fa urmatorul pas in cariera ta si contribuie la succesul nostru global!

Responsabilitati

 • Participa activ in dezvoltarea portofoliului de clienti prin idenficarea si / sau generarea de oportunitati noi;
 • Urmareste piata pentru a identifica evenimentele care pot genera oportunitati noi;
 • Promoveaza catre clienti, prin intalniri si prezentari, solutiile si serviciile de infrastructura IT (identifica problemele / nevoile cu care se confrunta clientii, prezinta arhitectura, componentele si oferta financiara catre clienti, impreuna cu beneficiile si avantajele solutiei propuse);
 • Mentine relatiile cu clientii pe tot parcursul procesului de vanzare;
 • Mentine contactul cu clientii deja existenti pentru a genera proiecte noi sau pentru a identifica posibilitati de extindere a proiectului instalat initial.
 • CERINTE

 • Studii superioare finalizate;
 • Experienta in vanzari similara si relevanta in domeniile : IT&C, tehnologii de virtualizare, platforme hardware (servere, storage, backup, arhivare, replicare, networking, securitate), servicii IT de integrare;
 • Cunostinte aprofundate in domeniile : servere, storage, backup, arhivare, virtualizare, business continuity, comunicatii, networking, securitate;
 • Limba Engleza - nivel mediu-avansat (scris,vorbit).
 • Aplică
  Adaugați la favorite
  Eliminați de la favorite
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular