Consilier superior și consilier juridic
Secretariatul General al Guvernului
Suceava, Romania
20 zile în urmă

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt :

 • consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Vatra Dornei : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite eu diplomă de licenţă în domeniul : economie, ştiinţe administrative, drept;
 • vechime în specialitatea studiilor 9 ani. conform art. 54 din Legea nr. 188 / 1999 republicată privind Statului funcţionarilor publici : să îndeplinească condiţiile de la art.

  54 din Legea nr. 188 / 1999 republicată, privind Statutul funcţionarilor publici.

 • consilier juridic, clasa I, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Juridic din cadrul Primăriei Municipiului Vatra Domei : studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţe juridice : vechime in specialitatea studiilor 5 ani.
 • conform art. 54 din Legea nr. 188 / 1999 republicată privind Statutul funcţionarilor publici;să îndeplinească condiţiile de la ari.

  54 din Legea nr. 188 / 1999 republicată, privind Statutul funcţionarilor publici.

  Concursul se va organiza conform calendarului următor :

 • 18 iunie 2018 : data limită pentru depunerea dosarelor;
 • 28 iunie 2018, ora 10.00 proba scrisă;
 • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.
 • Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611 / 2008.

  Aplică
  Aplică
  Email-ul meu
  Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
  Continuă
  Formular