ANUNŢ probă practică la concursul organizat în vederea ocupării unui număr de 9 posturi vacante de ofițer şi agent de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statele de organizare ale Direcției Operațiuni Speciale și brigăzilor operațiuni speciale Alba-Iulia, Braşov, București, Mureş, Oradea, Timişoara, specialitatea “operațiuni speciale”, linia de muncă “IT”, prin modalitatea încadrării directe
Politia Romana
Bucureşti, Romania
10 zile în urmă

A N U N Ţ

I. Urmare anunţului din data de 10.01.2018 privind concursul organizat în vederea ocupării unui număr de 9 posturi vacante de ofițer şi agent de poliție din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, existente în statele de organizare ale Direcției Operațiuni Speciale și brigăzilor operațiuni speciale Alba-

Iulia, Braşov, București, Mureş, Oradea, Timişoara, specialitatea operațiuni speciale , linia de muncă IT , prin modalitatea încadrării directe, vă aducem la cunoştinţă următoarele :

Proba practică , respectiv proba de testare a cunoștințelor practice reprezentând instalări și configurări de reţele de calculatoare, sisteme informatice, programe și echipamente periferice, se va desfăşura în data de 08.

03.2018, începând cu ora 11 : 00 , la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din municipiul Bucureşti, str. Ştefan cel Mare, nr. 13- 15, sector 2.

Accesul candidaţilor în clădire se va realiza, începând cu ora 10.30, la intrarea din str. Ştefan cel Mare, nr. 13-15, pe baza unui document de identitate (C.

I. / paşaport / permis de conducere), valabil.

Candidaților care nu sunt prezenți în sala de concurs până la ora 11 : 00, nu li se va mai permite accesul în sală, indiferent dacă se află sau nu în incinta unității unde se organizează proba practică a concursului, astfel încât vor fi declaraţi neprezentat şi vor fi eliminaţi din concurs.

Totodată, facem precizarea, că accesul candidaţilor în sala în care se va susţine proba practică se va realiza doar cu actul de identitate şi pix de culoare albastră.

După finalizarea activității de corectare, care se va realiza în prezenţa candidaţilor, se va proceda la întocmirea tabelului nominal cu rezultatele obținute de fiecare candidat în parte și afișarea acestuia pe pagina de Internet a Poliției Române, www.

politiaromana.ro, Secțiunea carieră Posturi scoase la concurs (adresa http : / / www.politiaromana.ro / ro / cariera / posturi-scoase-la-concurs).

II. Totodată, revenim la anunţul de validare a candidaturilor postat la data de 28.02.2018, în sensul că domnul NICOLAE MIHAI-

DANUT a fost validat pentru postul de agent principal - poziția 769 / a din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciul Cooperare Structuri şi nu din cadrul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciul Cooperare Structuri -

Biroul Tehnică Operativă Mobilă, aşa cum din eroare s-a menţionat.

Aplică
Adaugați la favorite
Eliminați de la favorite
Aplică
Email-ul meu
Făcând clic pe "Continuați", sunteți de acord că nevoo colectează și procesează datele personale pe care le-ați furnizat în acest formular pentru a crea un cont nevoo și pentru a vă abona la alertele noastre prin e-mail, în conformitate cu Politica de confidențialitate . Puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, urmând și pașii .
Continuă
Formular